tirsdag den 1. november 2011

Brik 5 - Afslutning

Niels gør store fremskridt. Lone begynder at foreslå Niels at finde et job, måske bare nogle få timer om ugen, men Niels så ikke begejstret ud ved tanken.  Men Lone er opsat på at få Niels i arbejde, hun er sikker på at det er det bedste for Niels, og hun bliver ved med stille og rolig at presse Niels.
Lone finder et sted hvor Niels kan komme til jobsamtale. Niels giver sig endelig, og går med til samtalen. Lone er glad, og hun er sikker på alting nok skal lykkedes for Niels.

Lone får et opkald fra arbejdet hvor Niels skulle til jobsamtale. Niels er ikke dukket op, og kan ikke ringes op. Lone lover arbejdsgiveren at ordne det, og få fat i Niels. Med en meget skuffet mine siger Lone farvel og lægger røret på. Lone prøver ihærdigt at ringe til Niels, men får intet svar. Efter et par dage, og stadig intet svar fra Niels, bliver Lones skuffelse ændret til bekymring,
Lone beslutter sig for at tage over og besøge Niels, og tage en snak med ham. Da hun ankommer til Niels’s lejlighed, står døren på klem. Lone åbner forsigtigt døren. Lejligheden næsten helt tom. Niels er forsvundet, og ingen ved hvor han er taget hen.

Ingen kommentarer:

Send en kommentar