onsdag den 2. november 2011

Faglige mål for socialpædagoger

Faglige og politiske mål viser vej til de mål og visioner, Socialpædagogerne forfølger.


Socialpædagogers arbejde går blandt andet ud på at skabe udviklingsmuligheder for samfundets udsatte grupper. Det forudsætter både professionelt og socialt engagement. Samtidig er det vigtigt at socialpædagoger udvikler sig fagligt og personligt gennem deres arbejde.

Faglige mål for socialpædagoger beskriver de overordnede mål og visioner SL forfølger for at sikre medlemmerne indflydelse på deres arbejdsforhold.


I dag stilles der stadigt større krav til den enkelte ansattes faglige kvalifikationer, personlige færdigheder, fantasi og engagement. Denne udvikling har åbnet for flere lokale og individuelle muligheder og hensyn i den offentlige service og i arbejdets organisering. I den sociale sektor viser udviklingen sig i, at opgaver, ansvar og kompetencer er delegeret ud - ofte helt ud til de enkelte arbejdspladser.

Det er SL’s faglige hovedmål at sikre, at denne udvikling giver socialpædagoger på den enkelte arbejdsplads direkte indflydelse på arbejdets organisering, løn- og ansættelsesforhold.

Faglige mål for socialpædagoger, vedtaget på SL’s kongres i oktober 2000.


Det er SL's håb, at Faglige mål for socialpædagoger kan inspirere de faglige og politiske debatter der
finder sted på alle vore arbejdspladser.
Kopieret fra: http://www.sl.dk/Fag%20og%20uddannelse/Faglige%20maal%20for%20socialpaedagoger.aspx

Ingen kommentarer:

Send en kommentar